Maëlle's first and second weeks in Madrid
During my first week at the workshop, I met Karen, Llaola and Alister. I have immediately started working and I have discovered the team as the week went by. This second week I have discovered the nightlife of Madrid. Even on weekdays bars are busy. I also ate a Spanish specialty: a slice of bread with tomato puree and raw ham. It is a dish that can be eaten at any time. I also ate a famous omelet with cooked potatoes and sometimes caramelized onions. I also continued to work and I learned several other tasks, I am now autonomous at the workshop. Llaola is there to help me in case I need it or offer me different activities. |
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Durant ma première semaine, à l'atelier, j’ai rencontré Karen, Llaola et Alister. J’ai directement commencé à travailler et j’ai découvert l’équipe au fur et à mesure de la semaine. J’ai aussi commencé à découvrir Madrid, ce n'est que lorsque je suis sortie dans les rues que je me suis rendue compte que j'étais dans une grande ville. Cette deuxième semaine j’ai découvert la vie nocturne de Madrid. Même en semaine les bars sont occupés. J’ai aussi mangé une spécialité espagnole: c'est une tranche de pain avec de la purée de tomate et du jambon cru. C’est un plat qui peut se manger à tout moment. J’ai aussi mangé une fameuse omelette avec des pommes de terres cuites et parfois des oignons caramélisés. |
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- Expérience ELV-UK